Csillag Attila Reklámstúdió

Ismerős - Megízható

Reklámtábla készítés

Egy kellően figyelemfelkeltő, jól elhelyezett reklámtábla segít, hogy leendő ügyfelei megtalálják pont azt amire szükségük van!

Egy jól elhelyezett, egyedi látvánnyal készült reklámtábla hatására, szemünk ellenállhatatlanul, tudat alatt is érzékeli a látványt. Ha a tábla a megfelelő hatást váltja ki, agyunk elraktározza az olvasott információt, hogy később amikor szükség lesz az Ön termékére, szolgáltatására pontosan emlékezzen rá, lábunk merre induljon!

A reklámtábla készítésnél, gyártásnál grafika készülhet betűkivágással ,digitális nyomtatással , vagy a két technika kombinálásával.

A tábla alapanyaga lehet plexi, habosított PVC, alumínium, stb.

A reklámtábla készítésnél, gyártásnál a grafika készülhet betűkivágással , digitális nyomtatással , vagy a két technika kombinálásával. Ma már lehetőség van közvetlenül a táblára történő nyomtatásra is, így nem kell külön öntapadós fóliát alkalmazni.

Az alkalmazott anyagok minősége az elhelyezés helyétől függ, hiszen más-más szempontoknak kell megfelelni beltéri és kültéri elhelyezésnél.

Az információ közlési szándék  és a helyi viszonyok döntik el, hogy egy vagy mindkét oldalon információt tartalmazó  táblát helyezünk ki.  Szükség van-e külső megvilágításra, vagy belülről megvilágított tábla szükséges.

 

Ajánlatkérés

Mire lenne szüksége?

e-mail *:
Név *:
Telefonszám:
Kérje ajánlatunkat! *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!