Csillag Attila Reklámstúdió

Ismerős - Megízható

Arculattervezés

Fogyasztói szokásokra, érzelmekre hatni a látvány segítségével. Az első benyomás ereje.

Az arculat azon elképzelések, és benyomások összességét jelenti, amely egy emberben vagy csoportban egy adott szolgáltatásról, termékről vagy vállalatról kialakul, és befolyással van a vásárlási döntéseire.

Az arculat az első kapcsolat a lehetséges vevővel.  Bizonyítottan 1-5 másodperc áll rendelkezésre, hogy megragadjuk valakinek a figyelmét. Az elsődleges tényező, ami befolyásolja a vásárlói döntéseinket, a megjelenés, a csomagolás! Ráadásul ez tudat alatt működik, így esélyünk sincs ellenkezni, ezért minden percben keményen meg kell küzdenünk a figyelemért, minden lehetséges eszközt fel kell használnunk, hogy a mindennapok több ezernyi vizuális észlelései közül pontosan a mi termékünk, szolgáltatásunk vagy cégünk vizuális megjelenése vésődjön be potenciális ügyfeleink tudat alattijába, hogy szükség esetén ez a látvány vezesse vásárlási döntéseiket, szokásaikat. 

Egy professzionálisan megtervezett arculat: embléma, logó, igényesen megszerkesztett weboldal, névjegykártya, levélpapír bizalmat ébreszt a partnereikben, és láthatóvá teszi társaságának filozófiáját, nem csupán egyszeri kiadás, hanem egy olyan vizuális azonosító, amely segítségével a lehetséges vásárlóink, ügyfeleink motiválva érzik magukat, hogy pontosan az általunk kínált termékeket, szolgáltatásokat válasszák.

ARCULATERVEZÉSI CSOMAGOK

ALAPARCULAT

KIBŐVÍTETT ARCULAT

TELJES ARCULAT

ARCULATI KÉZIKÖNYV

ARCULATI KARBANTARTÁS

Ajánlatkérés

Mire lenne szüksége?

e-mail *:
Név *:
Telefonszám:
Kérje ajánlatunkat! *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!